17 vastausta artikkeliin ”Sunnuntain kimppakyydit

 1. HeikkiP

  Ilmoittaudun mukaan ja lähden Kuopiosta eli matkan varrelta voin poimia kyytiin.
  Tilaisuus alkaa klo 13 eli lähtö klo 11:45 Kuopiosta ja n. klo 12:07 Siilistä.
  -hp

 2. Mika

  Moi.
  Meillä on auto käytettävissä, mutta kerätään autot täyteen. Voidaan tulla Hannan kanssa Heikin kyytiin Siilistä, jos kyytiin mahtuu. Voidaan mennä myös meidän autolla, jos on autojen tarvista ja saadaan kyytiin tulijoita.

  terv. Jehu ja Hanna

 3. Ilkka Kokkonen

  Eli yksi autollinen näyttäisi olevan kasassa noille ylläolevia varten. Ketäs muita minun lisäkseni toiseen kiesiin. Joku taisi taannoin ilmoitella olevansa menossa ja valmis ottamaan kyytiläisiä, oliko se Mikko, vai…??? Ja Tapsahan tietysti lähtee!?!?

 4. MjP

  Minun autoon siis mahtuu kyytiläisiä se kolme kappaletta edelleen. Onko kellään tietoa missä ko. tilaisuus iisalmessa on? Lähtö aika olisi varmaan siinä 12.00 pintaan siilistä jos joku kyytiä tarvitsee.

 5. Ilkka Kokkonen

  No, onkos sitten niin, että minä olen AnttiK:n kanssa Mikon kyytiin tulossa. Kai siihen sitten vielä ainakin Tapsa kaapataan?!?! Entäs Seppo, etkös sinäkin ole ollut lähdössä?

 6. MjP

  Eli ketä on minun kyydillä tulossa? Laskujeni mukaan Antti K & Ilkka? Vielä olisi siis paikka yhdelle (ei varmaan kukaan tahdo polvet suussa matkata:) ). Ilmoitelkaa asiasta minulle ennen sunnuntaita. Puolenpäivän aikaan siilistä sit matka kohti iisalmea.

 7. Antti L

  niin mihin autoon? Mulla on ihan sekasin ketkä asuu kuopiossa ja ketkä siilissä… Pääsenkö jonkun kyydillä Kuopiosta ees taas? Voin myös ajella omalla autolla siiliin asti ja jatkaa siitä jonkun kyytiin..?

  Antti Lampinen

 8. MjP

  Ilkka laitatko minulle sähköpostilla osoitteesi & puhelinnumerosi missäpäin asustat kun ilmeisesti asut tässä samoilla suuntimilla niin osaan käydä poimimassa sinut ennenkuin haetaan Antti (about 15 vaille 12 voisin hakea sinut tms). Osoite on mikko.juhani.pitkanen [kissanhäntä] gmail piste com (jospa tuo noi kirjoitettuna estäisi vähän noita spämmi ropotteja löytämästä tuota sähköposti osoitetta).

 9. HeikkiP

  Tarkennetaan hieman tuota aikataulua, kun on talvinopeudet ja talvi – eikun normaaliaikakin. Siis sunnuntaiaamuna kelloja tunti TAAKSEpäin eli saa nukkua tunnin pidempään – jess!
  Lähden 11:30 Kuopion keskustasta, kirkon vierestä. Ilmoita Antti osoitteesi mistä noukin kyytiin. Siilistä lähtö voi olla tasan klo 12 vaikkapa OldFoxin edestä.
  -hp

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *