5 vastausta artikkeliin ”Syksyn mittaan kuvia

 1. Ilkka Kokkonen

  Mielenkiintoisia kokeiluja jälleen tässä sarjassa! Vitosen Vauhdilla eteenpäin ja nelosen Helmiä osuvat parhaiten makuuni. Pylväiden tähdissä on mystistä tunnelmaa. Metsän heijastin on varmasti erilainen kuva keskivertotarjonnassamme, mielenkiintoista! Tästä tuleekin mieleeni, että olisi mukava nähdä mukana kevään Jukolassa olleiden kuvia tuosta tapahtumasta!

 2. JuusoJ

  Kiitos kommentoinnista Ilkka! Kieltämättä olisi mukava nähdä Jukolan kuvia, kun itse olin siellä muissa tehtävissä.

  Onhan seuraavan kuukauden katselu normaalisti omalla paikallaan?

 3. Ilkka Kokkonen

  Hyvä kysymys, Juuso! On se normaalilla paikalla ajallisesti, mutta ei paikallisesti.
  Kuopiolaisista joku aikoinaan tuumi, että voisi kuvankatselu joskus olla Kuopiossakin. Olen asiaa tuuminut positiivisella otteella, ja äskettäin tuli uusi mahdollisuus tietooni. Niinpä ensi kerta (todennäköisesti/mahdollisesti) ollaankin sinulle vaikka kävelymatkan päässä, Puijonlaaksossa, Savonian auditoriossa. Kävin koeajamassa paikan viime viikolla, ja kelpaavaksi (tietyllä korjauksella) totesin. Siellä on full HD-tykki, jonka jälkeä salin perältä jo kiroilematta katselee. Ei missään tapauksessa mikään huippulaite, mutta paras kokemani kouluauditoriotykki tähän mennessä kuitenkin. Pahana ongelmana siellä oli kuvan ärsyttävä värinä. Tätä oletettua sähköongelmaa yritetään korjata, ja jos se kuntoon saadaan, niin siinä tapauksessa kokoonnumme Savoniaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *