3 vastausta artikkeliin ”terävä

 1. AnttiK

  Moi!

  Luonnosta sitä terävyyttä löytyy paljonkin. Rajaamalla näistäkin saisi hieman mielenkiintoisempia. kuvat sinällään on mielenkiintoisia mutta hieman joutuisi katsomaan tasoja, säätämään värejä ja tosiaan rajaamaan,että näistäkin saataisiin se mielenkiintoisin esille.

  Kun lisäät useampia kuvia niin lisää ne aina yksitellen teron antaman ohjeen mukaan, eikä tuolleen Galleriana, sillä silloin tulee tuolleen vähän turhia alasivuja.

  OHJEET

 2. Tero

  Hyvin hoksattu tuo keskimmäisen kuvan kivi, monellakin tapaa terävyyttä löydettävissä! Tarkennuspiste taitaa tosin olla ruohossa eikä kivessä. Ensimmäisestä kuvasta ehkä olisi voinut vähän tuota risua siirtää pois kiven edestä. Kivi nousee aika mukavasti esiin, reuna tosiaan näyttää terävältä. Olisi myös voinut kokeilla sijoittaa kivi kuva-alalla lähelle ns. kultaista leikkausta. Nämä vaan nyt omia mielipiteitäni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *