Aikataulua piirikisarutistukselle:

Korjaus varmuuden vuoksi tähänkin:

Sunnuntaina, 21.8. klo 16.00  E I  K O K O O N N U T A  Ahmon koululle, vaan nuorisotalo Semppikselle piirikisakuvien jurytukseen. Sinne tikulla mukaan 20-30 kisaviritteistä kuvaa (vähemmänkin saa olla, jos itsekritiikki on julma), joiden aihe ja kuvausaika on vapaa, käsittelyrajoituksia ei ole myöskään. Jokaiselta valitaan tulostettavien sarjaan vähintään yksi kuva, kuusi on maksimimäärä. Karsintaa on pakko tehdä, sillä tästä koituu seuralle melkoiset kustannukset. Sen sijaan heijastettavien sarjaan lähetetään vaikka kaikilta kuusi kilpailukykyistä kuvaa. Jos joku ei millään pääse SEMPPIKSELLE tuolloin, niin huolehtikoon tikkunsa jonkin toisen mukaan, muuten homma menee hankalaksi!

22.8. alkavalla viikolla (vko 34) sivullemme järjestetään lataussysteemi, jonka kautta valitut kuvat siirretään Tiirikaisen Jarkon hoiviin tulostettaviksi. Tämä pitäisi onnistua viikon aikana.

29.8. alkavalla viikolla (vko 35) kuvat tulostetaan, ilmeisesti Fotonetissä. Pohjustustalkoot pidetään saman viikon lopulla, sunnuntaina 4.9. klo 16.00  Semppiksellä tai Ahmolla.

Piirikisojen nykyisessä kiertopalkinnossa on kaksi kiinnitystä sekä meillä (voitot 2008 ja 2009), että varkautelaisilla (2007 ja 2010). Ellei Iisalmesta (tai muista seuroista) tule tehoiskua, niin kierron katko kolmannesta voitosta on edessä. Toivottavasti tuo positiivinen säilytysongelma lankeaa meille. Aikaisempiin kiertopalkintoihin ei SiiKa nimeään ole saanutkaan, että nyt sitten olisi mahdollisuus tehdä historiaa oikein kunnolla! Tsempataan yhdessä sen puolesta!