Santaranta

Kulttuurihistoriallisesti merkittävässä Santaranta-projektissa dokumentoidaan Eirikuvan kuvakirjaan yhdysvaltalaisen orgaanisen arkkitehtuurin merkkihahmon, Eric Lloyd Wrightin, Apulantayhtyeenrumpalille Simo Santapukille piirtämän talon rakennusprojekti.

Dokumentointiprojekti on saanut runsaasti kansainvälistäkin huomiota, ja kirjan kuvituksesta rakennetaan näyttely muun muassa Washingtonin Suomen suurlähetystöön Yhdysvalloissa. Kirja tullaan esittelemään myös Kölnin Design-näyttelyssä syksyllä 2012 .

Alias valittiin mukaan ko. projektiin ja kävimme Mikon kanssa kuvailemassa tuolla alkuviikosta! Aika upea projekti mihin päästiin mukaan!


https://newsclient.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=441337&lang=fi

_Antti

6 vastausta artikkeliin ”Santaranta

  1. mirjaliisa

    Oi että, MAHTAVAT ONNITTTELUT TEILLE MOLEMMILLE! On se mukavaa, kun osaamisenne on huomattu ja pääsette kiinni kaikenlaisiin mielenkiintoisiin projekteihin. Tiedä mitä tästäkin sitten vielä poikii. Toivottavasti paljon lisää uusia haasteita.

  2. Tapsa

    Onnittelut minultakin, alkaa kohta pojilla olla kiirettä mieli joka sessioon osallistua.Osaamiseni on nähty ja kuuluisuus lisää kysyntää. Jaksamista.

  3. Tapsa

    Onnittelut minultakin, alkaa kohta pojilla olla kiirettä mieli joka sessioon osallistua.Osaamisenne on nähty ja kuuluisuus lisää kysyntää. Jaksamista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *