8 vastausta artikkeliin ”Fiilistelyä täälläkin…

 1. Tapsa

  Keväisiä, tyylikkäitäk kuvia. Tuo mänty katsotutti muita useampaan kertaan, siinä taitaa elää kesän henki.
  Huomiseksikin on luvattu aurinkoa, katsotaan millaisia kuvia se antaa.

  Joko olet oppinut käyttämään Lightroom 3:sta?

 2. mirjaliisa Artikkelin kirjoittaja

  Voi, Linghtroom odottaa vielä käyttöönottoa. Jotenkin en vaan pääse siihen kiinni. Kirjakin on jo, itse asiassa kaks – sekä suomeks että englanniksi, mutta vaikka kuinka ne tuossa pöydällä lojuu, ei men oppi päähän, ei mene!

 3. Tapsa

  Lightroom on aika helppo ja looginen ohjelma. Jos haluat niin voisihan tuota Lightroomin käyttöä käydä läpi ihan livenä. Vaikka ihan hyvinhän tuo kuvanteko näyttää sujuvan nykyiselläkin ohjelmallasi.

 4. TeroP

  Kyllä on sommitellusti minulle mieleisiä kevät-talven kuvia tässä. Millä olet tuon kakkoskuvan kuvannut? Onko pokkarilla, kun on niin terävää joka tasolla? Itse olen vastaavaa yrittänyt myös, mutta en ole onnistunut saamaan sommitellusti näin onnistunutta jälkeä aikaiseksi. Kakkoskuvassa tuon kevät tuulen voi aistia. Mäntykuva on myös hieno. Lievä vasemmalle kallistuminen ei ainakaan minua häiritse.

 5. mirjaliisa

  Kyllä joo G12 oli työssään. On keposempi hiihdellä pokkari kaulassa, kuin järkkäri repussa. Ja itsekin olin kuviin tyytyväinen sikäli, että se ihana kevään saapumisen fiilis tarttui kuviin.

 6. Ilkka Kokkonen

  Mirja-Liisalle jo suullisen kehupalautteen annoinkin. Tämä on mainio sarja, kyllä siinä tosiankin kevätfiilis välittyyy! Ykkönen on mukavan pelkistetty raikkaine väreineen. Kakkosessa on miellyttävä tulkinta yhdestä mielikasvistani, järviruoosta, joka ei ole niin helppo kuvattava, kuin luulisi. Hieno valo ja taivas ohuine hattaroineen…bueno! Kolmosessa myös vahvaa tunnelmaa ja vastavärien toimivaa kontrastia. Ainoa korjausehdotukseni olisi, että tuo vasemman yläkulman erisuuntainen oksan osa joutaisi rajata pois. Kiitos raikkaasta esityksestä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *