Herätystä hiljaiseloon!

Puolentoista viikon tauko jo edellisestä postauksesta, tulikohan rokuliennätys sivuillamme! Laitetaanpa talvisia kuvia näkyville, luulisi, että näitä komeita huurrepuita yms. on yksi jos toinenkin tuijotellut etsimen läpi. Itsellä jäi selvä visio valitettavasti toteuttamatta parhaiden kuurapuiden aikana, kuinka niin pääsikään käymään! No, laitetaan pakkasajalta pari näkymää Viannankoskelta ja lumisia kuusia Korkeakosken maisemista. Patakukkulan maisemia ja täysikuuta käväisin tähtäämässä perjantaina. Lauantaina oli mielenkiintoinen ilmiö, kun monta tuntia satoi lunta auringon koko ajan paistaessa. Pieniä olivat kyllä satavat kiteet.

ViannankoskeltaKoivun varjo usvassa kosken päälläNäkymä KorkeakoskellaLumipukuiset kuuset KorkeakoskellaHämäränäkymä PatakukkulaltaHämärässä Patakukkulalla Kuutamoa AhmonlammellaAuringonlaskua HamulassaAuringonlaskua HamulassaAuringonlaskua KoivusaaressaAuringonlaskua KoivusaaressaTie, lato ja kuusi