Vuoden kuva kilpailu, SiiKa & KKS

Päivitys 3.1.2014

Koska kilpailuun tuli melko suppea osanotto, päätettiin tehdä muutoksia kilpailun päättymispäivään ja osallistumistapaan. Kuvat pitää lähettää kilpailuun viimeistään 19.1.2014. Nyt voit osallistua kahdella tavalla: A. Flickr-ryhmän kautta TAI B. Millä tahansa nettisivuille laittamallasi kuvalla käyttäen erillistä nettilomaketta. B-vaihtoehdossa ei tarvitse rekisteröityä minnekään.

Kisaan osallistutaan max kolmella kuvalla, jotka on otettu kalenterivuoden 2013 aikana. Kuvien arvostelu ja pisteiden laskenta tehdään seurojen jäsenien kesken nettipalvelussa kilpailuajan päättymisen jälkeen. Kilpailuun on kutsuttu mukaan myös muiden Pohjois-Savon alueella toimivien seurojen jäsenet (Iisalmen-, Keiteleen-, Kiuruveden-, Kuopion-, Leppävirran-, Sisä-Savon- ja Varkauden Kameraseurat ja Siilinjärven Kamerat)

A: Kilpailuun osallistumista varten tarvitset käyttäjätilin ilmaiseen Flickr -palveluun. Osallistu kilpailuun liittymällä Flickr-ryhmään ”Vuoden Kuva…” , ja lataamalla sinne kolme omasta mielestäsi parasta otosta kalenterivuoden 2013 ajalta. Huomaa että voit myös vaihtaa kisassa olevia kuviasi.

B: Osallistu mille tahansa julkiselle nettisivulle lisäämälläsi kuvalla. Osallistumista varten sinun pitää selvittää kuvan URL-osoite. Tässä ohje osoitteen selvittämiseen Siikary.fi -sivuilta:

 1. Klikkaa pientä esikatselukuvaa hiiren kakkosnapilla, ja valitse ”Avaa linkki uudessa ikkunassa” (tai vastaava, selainohjelmasta riippuen). 

 2. Uuteen ikkunaan aukeaa kuva isommassa koossa. Tämä on sivuille alunperin lisäämäsi kuva. Kuvan osoite näkyy selaimen osoiterivillä (https://www.siikary.fi/wp-content/kuvannimi.jpg). Kopioi osoite talteen. Kerää samalla tavalla talteen max kolmen osallistuvan kuvan osoitteet 

 3. Täytä osallistumislomake erikseen jokaista kolmea kuvaa varten osoitteessa http://torturedmind.org/vuoden_kuva_2013.html

 

2 vastausta artikkeliin ”Vuoden kuva kilpailu, SiiKa & KKS

 1. jiitee Artikkelin kirjoittaja

  Muistakaapa tämäkin kilpailu. Vielä on aikaa 3.1. saakka laittaa kuvia kilpailuun. Infon mukaan myös Iisalmen kameraseura on nyt mukana kisassa.

  Tällä hetkellä osallistuvia kuvia on 40 ja henkilöitä 25. Tässä on myös sopiva tilaisuus tutustua Flickr-kuvapalveluun, jos sitä ei ole ennen kokeillut.

 2. jiitee Artikkelin kirjoittaja

  Hei,

  Kisaan osallistumisaikaa on jatkettu ja lisätty toinen tapa laittaa kuvia kisaan. Lukekaa tuossa yläpuolella olevat ohjeet. Flickr:n käyttö ei ole nyt pakollista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *