8 vastausta artikkeliin ”Pöllöilyt

 1. Tero Pelkonen

  Hieno kuva! Nyt ymmärrän, mistä ne kaikki muinaiset tarinat menninkäisistä ja metsän peikoista tulevat. Metsä on näyttänyt Villelle yhden salaisuuksistaan..

 2. VilleM Artikkelin kirjoittaja

  Minä en vaan pidä tuosta taustasta, jotenkin sekava ja voisi olla enemmän epäterävyyttä, lehtilaikut kyllä sopivat tuohon, mutta oksat ei oikein. Halusin pöllöt kokonaan teräväksi ja sellainen kultainen keskitie oli siinä f/8 paikkeilla.

  Myöskin Lightroomissa piti aika paljon tummentamaan taustaa että siellä olisi sävyt, kun tuo pilvinen sää tekee taivaasta niin pirun kirkkaan verrattuna pöllöihin.

  -Vilho

 3. MarkkuU

  Tuo tsuumiotos on kekseliäs, erilainen pöllökuva ja teknisesti onnistunut. Jälkirajaus myös kohdillaan ja vinjetoinnit lisäkorostuksena. Namikuva meikäläiselle. ”Karvapallo” on myös kuvana minun silmissä tehokas, kun kuva-ala poikasen ympärillä on yhtenäistä lehtikenttää ja oksat yhdensuuntaisena rytmittyvät myös sopusuhtaisesti. Ykköskuvan kohteet ovat sööttejä, poikaset on rajattu kuvattaessa taitavasti oksakehikon ”sisälle” ja kuvan rajaus/sommittelu on minun silmissä hyvä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *