Vastamulkoista

Vastamulkoinen

Alkaa pikkuhiljaa hahmottua tuo työnkulku ruudulle tarkoitetulle mustavalkoiselle. Pitää vielä hakea mutta nyt alkaa olla perusasiat tiedossa.

Tässäpä yksi mallikuva, kommentit kuvasta suotavia, jopa toivottuja. Etenkin mustavalkoista sävymaailmaa voisitte sanella, myös vähemmän ylistävä palaute on tarpeen, sitä kun on sokea omille kuvilleen.

2 vastausta artikkeliin ”Vastamulkoista

  1. Ilkka Kokkonen

    Mukavaa katseltavaa, toivottavasti näitä näemme tänään kuvankatselussa enemmänkin! Sävykarttahan näyttäisi olevan ihan mukavasti käytössä. Rajauksella mielestäni ehdottomasti poistettava tuo vasemman reunan häiritsevä tolppa, ja näin tiukempana kuvan voima vielä lisääntyisi! Mutta kyllä sopii vastamulkoinen hyvin tähän kuvaan. Tällainen olisi saanut lähteä piirikisaan mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *