4 vastausta artikkeliin ”Talvea

  1. TeroP

    Valokuvat lumihiutaleista/kiteistä ovat vahvan visuaalisia. Ne ovat epätäydellisyydessään täydellisiä uniikkikappaleita. Ei ole kahta samanlaista. Mitä muuten on tuo sininen tausta? Lähinnä nyt tämä sinisyys vähän hämää.

    Näyttävä on auringonlasku talvimaisemassa. Pirun vaikeaa vaan vangita se tilanne ja kolmiulotteisuus kameralla, jonka silmä näkee paikan päällä. Maiseman kuvaaminen on kyllä yksi haastavimmista. (Itselläni ei ole yhtään hyvää maisemakuvaa, maisemakuvia kyllä löytyy) Tässä kuvassa tykkään, sen väreistä, näkymästä yleensä ja mikä tärkeintä sommittelusta…etualan lumihankien vuoksi kuvaanhan voi jopa astua sisälle.

  2. henrye

    Tilanne oli hankala hiutaleiden kuvauspäivänä, kun jotain tummempaa piti saada taustalle, mutta sellaista ei tahtonut löytyä ja tuulikin puhalteli laskeutuneet hiutaleet muutaman sekunnin välein muihin maisemiin. Eihän siinä auttanut muu kuin turavautua hyvinpalvelleen vetojuhdan konepeltiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *