Kokoonnuttiin ja kuvia katseltiin!

Semppiksen yläkerrassa kokoonnuttiin, oikein toimiva paikka onkin keittiötiloineen, kaikkineen! Paikalle tuli tällä kertaa yksitoista jäsentä. Kokous sujui jälleen hienosti Ullan topakassa johdossa (täällä ei tullut Moskovitsikään häiritsemään). Tällä kertaa saatiin esille myös ideoita varainkeräykseen, ilmeisesti toimiviakin!
Hallitus jatkaa entisessä kokoonpanossaan, kiitos vaan kovasti luottamuksesta itseni ja muiden hallitusjäsenten puolesta. Laitellaan vuoden toimintasuunnitelma taas tuonne ”ylös”, kunhan saan sen viimeisteltyä kokouksessa sovituin täydennyksin.
Kokouksen jälkeen jatkettiin mukava kolmetuntinen kuvankatselun merkeissä, jälleen meillä riitti monipuolista katseltavaa. Osa annista nähtäneen myös täällä, näin ainakin oli puhe. Laitanpa muutaman itsekin tähän alle.
Kiitoksia kovasti kaikille aktiivisuudesta ja mukavasta kuvankatselusessiosta!

Kuu laskee Tuomi, lehtikuusia ja koivu Järviruokoa rannalla Auringon noustessa Auringon noustessa Auringon noustessa, Kevättömällä Auringon noustessa Kevättömällä Kevättömän rantaa Järviruoko Kevättömän rannalla Järviruoko Kevättömän rannalla Järviruoko vastavalossa Järviruoko vastavalossa Järviruoko vastavalossa Järviruoko Kevättömän rannalla Järviruokoa Kevättömän rannalla