Hyvää Uutta Vuotta!

Hyvää Uutta Vuotta koko SiiKalle!

Juu nyt pitäisi olla 800px kokoa, muuten tänään kun varsin koulun Adobe Bridgellä katsoin tuota ensimmäistä kuvaa, niin tuon ukkelin joka tuossa kävelee, takaa juoksi ilmeisesti jänis. Se ja tuo kyseinen ihminen pysähtyivät mukavasti kun ilotulite räjähti.

Hauska sattuma, kun en tuota jänöä edes pimeässä nähnyt. Mutta kun zoomaa kuvaa ihan hillittömästi, niin näkee selvästi korvat ja jalat. Muissa samasta paikasta otetuissa kuvissa sitä ei näy, joten ei voi olla mikään roska tms. Eihän me luontokuvaajat mihinkään siitä päästä…  🙂

-Ville

2 vastausta artikkeliin ”Hyvää Uutta Vuotta!

  1. Tero Pelkonen

    Kiitos ja sitä samaa!

    Kuvat aukeavat vähän turhan pieninä. Olisko näissä jotain 400px pitkä sivu? Varmaan tupla kokoisena voisi laittaa näkyville. Muutenhan nämä näyttävät varsin hyviltä.

  2. VilleM Artikkelin kirjoittaja

    Omasta mielestäni laitoin nuo 600px sivu, ainakaan omalla näytöllä eivät näytä kovin pieniltä. Tosin asiaan varmaankin vaikuttaa että koneena toimii miniläppäri. Pistän pikkasen isommat, niin ei tarvitse luupilla tihrustaa. 😉

    -Ville

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *