Kuulumisia ”maailmalta” : FIAP-näyttelyt ja OneEyeland

AFIAP-arvonimen metsästys on minun osaltani alkanut ja ihan mukavasti on myös läpäisyjä jo tullutkin. Iso urakka kun pitää saada yhteensä 40 pistettä kokoon ja läpäisyjä kahdeksasta eri maasta, nyt kuitenkin jo koossa 11p (+3 joista puuttui nimi). Kuopiossa toimii myös nyt Pohjois-Savon näyttelykuvaajien ryhmä johon ovat tervetulleita kaikki halukkaat Fiapista kiinnostuneet kuvaajat tämän alueen kameraseuroista. Ryhmän kautta saa paljon tietoa näistä Fiap-jutuista. Kokeilin myös omien kuvien arvostusta OneEyelandin kuvagalleriaan, latasin sinne siis kokeeksi kuvan ja yllätykseksi tulikin läpäisy. Tässä linkki kuvaan ja OneEyelandin galleriaan.

http://oneeyeland.com/image.php?imgid=121031&pgrid=65185

T. Merja

 

2 vastausta artikkeliin ”Kuulumisia ”maailmalta” : FIAP-näyttelyt ja OneEyeland

  1. Ilkka Kokkonen

    Hyvä meininki, Merja! Tällä aktiivisuudella tulee AFIAP varmaankin pikavauhtia kokoon! Ja varmasti vie tällainen taitoja eteenpäin tehokkaasti, joten anna palaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *