7 vastausta artikkeliin ”Yöjuttuja

 1. VilleM

  Siinäpä on taas sarja jota kelpaa katsella! Oletettavasti tuo lapinpöllö on sieltä Nilsiästä, vai bongasitko uuden?

  Ykkönen on minun silmään ehdottomasti ykkönen, hyvä hyvä!

  -Ville

 2. Ilkka Kokkonen

  Joopa, kylläpä näitä olisi passannut myös kuvankatselussa näyttää. Ykkönen on huippukuva, ehdottomasti. Ja koko sarja tasaisen vakuuttavasti laadukasta jälkeä. Mistä tulee valo ykkösessä ja viitosessa?

 3. Juhani Hynynen

  On se mukava kun Tero ei pidä kynttiläänsä vakan alla vaan antaa loistaa sen meille kaikille. Kyllä noita on nautinto katsella kun Tero jaksaa ja viitsii lähteä tuollaisia ottamaan, onhan se sitten palkitsevaakin. Ykkönen on ykkönen myös minun mielestäni.

 4. Tero Pelkonen

  Kiitti! En muistanut koko kuvankatselua, kun laitoin kuvia sivustolle. Siispä en viitsinyt sitten enää näitä samoja ottaa mukaan kuvankatseluun. Ykköskuvassa on alhaalta näytetty valoa pikkuheijastimella. Metsänemä on tuollainen suomumainen ja lähes läpikuultavan hauras kasvioutous, joten pienikin valonheijastus sai sen oikein hehkumaan tummassa ympäristössään. Vitoskuvan valkea yövilkka lähes loistaa hämärässä, niinkuin kasvin nimikin kertoo. Taitaa kasvin pölytyskin tapahtua yön tunteina. Siinä ei ollut heijastimia käytössä vaan tummensin curves-säätimellä kuvan etualaa.

  Juhanille kiitokset rohkaisevista sanoista! No, nytpä lähen toisennin kerran.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *