Kiitosta ja Kunniaa – Yö siilinjärvellä 2014

sinistä dramatiikkaa

sinistä dramatiikkaa

tää on vakavaa duunia...

tää on vakavaa duunia…

työhiki

työhiki

sooloilua

sooloilua

Punainen Pimeys

Punainen Pimeys

Tämmönen orkesteri

Tämmönen orkesteri

vaihetaas saundia

vaihetaas saundia

Syksyn 2014 Uneton Yö-tapahtumassa esiintyi 32-vuotias, suomen suosituimpiin lukeutuva Yö, jonka edellisestä esiintymisestä ehti kulua jo useampi vuosi. Olinpa siellä minäkin, fanaattisena Yö-fanina 🙂

(tähän siis päättyy puolen vuoden mittainen hiljaiseloni, I’m back!)

2 vastausta artikkeliin ”Kiitosta ja Kunniaa – Yö siilinjärvellä 2014

  1. MarkkuU

    Kyllä kuvista keikkatunnelmaa irtoaa. Olisin rajannut kuvia kuvanottohetkellä alemmaksi, jolloin olisi mielestäni tullut mukaan intiimimpää tunnelmaa edessä olevien yleisöhahmojen kautta. Nyt ylhäällä on joissakin kuvissa turhaa tilaa. Äänentoisto- ym. vastaavat härpäkkeet taitavat keikkakuvissa tunkea väkisin kuva-alalle mukaan. Jotakin niistä voisi saada pois kuvia tiukemmin rajaamalla. ”Punainen pimeys” on minusta iskevin. Siinä taustan valospotit ovat osuneet sopivasta hahmoihin nähden ja jos kuvasta vielä saisi kaivettua irti kavereiden kropan ja soittimien yksityiskohtia sekä ilmeitä niin estraadimeininki tulisi kunnolla esille – onnistuisikohan tuo?. Ylhäältä ja sivuilta spottijonoja pitkin rajaamalla jäisivät sivustan härpäkkeet pois ja tunnelma varmaankin tiivistyisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *