Tervehdys!

Onneksi on vielä joulua tilkka jäljellä, ettei viestini ihan hukkaan mene, mikäli nyt kuvakortti pysyy tämän tekstin mukana! Olen koko vuoden elänyt kanssanne SiiKa’n sivujen välityksellä, fyysisesti mukaan touhuun en ole valitettavasti ehtinyt, vaikka usein on mieleni tehnyt. Iltatyö ja muut elämän riepotukset ovat vieneet ajan. Ehkäpä tulevana vuonna vähän helpottaa ja pääsisin mukaan toimimaan. Jos vaikka oppisikin vielä jotain – tälläkin iällä. Olen nääs jo tälläinen ”varttunut nuori!

MirjaliisaToivotuksia

2 vastausta artikkeliin ”Tervehdys!

  1. Hanna

    Tervetuloa mukaan!! Kokeileppa pienentää kuva niin, että pisin sivu on max 700 pikseliä ennen sivuille laittamista…on niin iso, että ei mahdu näytölle…:)

  2. Ilkka Kokkonenil

    Hei, Mirjaliisa!
    Piti ihan luntata jäsenluettelosta sukunimesi, kun ensimmäinen postaus tuli näin kuukausien jälkeen liittymisestäsi. Mutta onpa moni muukin noudattanut osallistumisessaan samanlaista linjausta, eikähän se ole edes laitonta! Mutta ainahan mukavampaa on tietää jäsenistä toiminnan kautta. Joten tervetuloa vaan toimimaan ja nokikkain tapaamaan!

    Ja tosiaan, kuvankäsittelyssä tulisi huomioida, että pienennetään kuva tuohon Hannan mainitsemaan kokoon, niin on helpompi katsella normaalissa koossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *