4 vastausta artikkeliin ”Voihan horsmikko tätä hell….

  1. Hanna

    Hyvä idea Ulla! Pakkasta minäkin kaipaan! Toisaalta, muiden otoksia on aina kiva katsella, joten en vastusta Raijankaan ajatusta vaikken itse jaksakaan sormeani liikauttaa näillä keleillä. Mitä kuumemmaksi kelit käy sitä vähemmän minua on jäljellä. Lieneekö kohta mitään, huh?

  2. Hanna

    Lisään vielä kommenttina Raijan horsmakuvaan, että tätä tulee mieleen lapsuus, kun tiheässä horsmapellossa teimme polvenkorkuisina joka ikinen kesä piilokäytäviä. Tässä on kuvassa on mulle ne muistot.

  3. ulla

    Kyllä näin on, Hanna! Horsmat olivat aina lapsena nuin korkeita! Meillä muuten oli , ja on vieläkin, valkoisia horsmia! Täytyypä kaivaa niistä kuva! Lumihorsmia, hih!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *