Ensi sunnuntaina Semppikselle klo 17.00

Aktiivinen osanotto saadaan taas piirikisaan! Meitä oli Semppiksellä viime sunnuntaina peräti yksitoista ja kuvia taitaa tulla mukaan peräti 15-16 kuvaajalta, eli viimevuotinen määrä ylittyy selvästi. Saapa nähdä, korreloiko tämä sitten kisamenestyksen kanssa, ja tuloksena olisikin SiiKa:lle tällä kertaa kaksoisvoitto:-)

Mutta vielä on toimittava menestyksen eteen. Ensi sunnuntaina klo 17.00 kaikki kynnelle suinkin kykenevät tulkoon Semppikselle, missä liimaamme tulostetut kuvat pohjapahveille. Jos joukkoa on kunnolla paikalla, homma menee läpi hymy kaikilla talkoolaisilla huulessa, mutta liian pienellä porukalla puurtaen hampaita tahtoo narskututtaa. Maanantainahan paketti pitää saada jo postiin!

Liimausporukka toimiiKuvat kohdalleenTalkoolaisia täysi tusina