6 vastausta artikkeliin ”Tarjolla piirikilpailuun.

 1. Hanna

  Vaikee on tuomariksi ryhtyä (varsinkaan kun ottaa huomioon kuvaajan ja allekirjoittaneen erilaiset kokemustaustat tällä saralla…:)) , mutta uskallan silti ja annan pisteitä sen mukaan, mikä minua eniten miellyttää. Jokainen varmasti kävisi kisakuvaksi, mutta poimin silti neljä:
  1 vanha runni
  2 kuplukka
  3 pehkupaalit
  4 lähdössä
  Kriteereinä lähinnä se, mikä herättää minussa eniten ajatuksia tai tunnelmia, ei niinkään tekniset jutut tai yksityiskohdat.
  Hanna

 2. Tapsa

  Kiitos. Kokemustaustana toimii oma silmä, yksinekertaiseti pitää tai ei pidä. Tekniset yksityiskohdatkin ovat mitä ovat, kuvaajan päänsärky.

 3. Juhani

  No pistän minäkin lusikkani tähän soppaan ja sanon oman mieltymykseni.
  1. Se vanha Runni ( ei luulisikaan että on Suomesta otettu) Tuollanen talo on usein kaupungissa ja toisia taloja ympärillään. Nyt kun se on yksin ja vielä sumussa siinä on sellanen epätodellinen tunnelma.Siksi ykköseksi.
  2. Minua kun aina kiehtoo nuo maisemat laitan kakkoseksi tuon värillisen pyöröpaalit. Siinä on sitä syvyyttä .
  3. Kaatunut tulee kolmoseksi. Siinä on hyvin valittu nuo kolme tuohon kuvaan. Kun katsoo tuota paikkaa ohikulkiessa huomaa että siinä on niitä kilometritolppia rivissä enemmänkin. Tuo kolme on ollut hyvä valinta, siinä on ikäänkuin kolme urheilijaa palkintopallilla joista tietysti keskimmäinen on ykkönen joka kumartaa. Minulle tuli tuoolaista mieleen.
  4. Neljänneksi jäi sitten punainen vene jokiuomassa. Kun en tiennyt paikkaa ja tuollanen poikkeusellisen kirkkanpunainen vene tuntuu tuokin kuva jotenkin niin kaukaiselle tuossa usvassa, sitäkin veikkaisi helposti että on otettu jostakin muualta kuin Suomesta satikka sietten noin läheltä kuin Runni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *