Metsäkukkia ja Kolia

Noiden karhujen jälkeen jo parin päivän päästä minulle järjestyi seuraava ensitapaaminen luonnossa, nimittäin kukassa oleva tikankontti! Kaunis se onkin kukkiessaan, kovin kaunis! Tästä kokemuksesta suuri kiitos Borgmanin Jounille, joka kertoi tällaista löytyvän entisen kotikuntani Kerimäen alueelta. Lisäksi sain häneltä vielä pätevän kännykkäopastuksen, kun paikkaa etsiskelin. Jouni oli käynyt päivää aiemmin samalla paikalla, joten hänen ajoituksensa oli kukkien kunnon puolesta parempi. Minä jouduin jo vähän valkkailemaan parhaiten kuvauskuntoisia kukintoja.

TikankonttikasvustoTikankontin kukintoKaksin kaunihimpi

Ja samana iltana kiipeilin ensimmäistä kertaa n. kolmeenkymmeneen vuoteen Kolilla. Perhe oli mukana, mikä aiheutti kuvallisen saaliin jäämisen varsin pieneksi tällä kertaa. Kyllä joku kerta pitää vielä päästä pureutumaan aiheeseen kunnolla! On Suomi kaunis maa…!

Kalliota KolillaKallion pinnaltaNäkymä PieliseltäSaari PieliselläPaha-Kolilta kaakkoonPaha-Kolilta kaakkoonSaari PieliselläPilvien heijastuksia Pielisen pinnassa