Lisää kontteja

Hei,

 

Tässäpä on näytiksi yksi vastavaloviritelmä tikankonteista. Kuvauspaikka on

se sama, josta Ilkka lähetti jo kuvia, mutta valaistusolosuhteet oli tietty aivan

erilaiset. Lisänä vielä kuva lettosuon laidalla kasvaneista konteista, joihin

törmäsin Kuusamon reissullani (josta ehkä myöhemmin lisää…)

 

tv.  Jouni

 

illankontti_small2lettokontit_small

3 vastausta artikkeliin ”Lisää kontteja

  1. Ilkka Kokkonen

    Vaihtelevia valotunnelmia samasta aiheesta, mielenkiintoista! Vastavalokuvassa verholehdet(vai mitä nuo nyt onkaan)saavat hienot sävyt, mutta harmillisesti valoa ei sitten riitäkään konttiosalle, mikä on harmi. Mutta ei ole ollut tuossa helppo tilanne ollenkaan! Ovatpa kakkoskuvan kontit paljon avoimemmalla paikalla kuin nuo kerimäkeläiset.

  2. Jouni Borgman

    Sain paikalta läjän vastavalokuvia, joissa kaikissa oli jotain pielessä (ihme kiiltoja, epäterävyyttä, ym). Ylläoleva on ehkä lähimpänä totuutta. Konttiosalle tulee valoa kohtalaisesti, muta isoille lehtille sitä tulee aivan liikaa! Vaikea kasvi kaikissa olosuhteissa tosiaan. Ensi vuonna pläjäytetään sitten vuosituhannen konttikuvat…;-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *