Uneton Yö

3.9 perjantaina on Siilinjärvellä Uneton Yö. Siika voisi järkätä Vanhassa Ketussa oman jutun, jos vaan joku aktiivi ottautuisi järkkäämään sinne jotain valokuvaukseen liittyvää ohjelmaa. Itsellä on tarkoitus järkätä sinne Aliaksen joku näyttely ja muutenkin itse olen järkkäämässä hommaa joten jos tähän olisi kiinnostusta niin täältä varmaan uusia jäseniä voisi rekrytoida paljonkin. Löytyykö puuhasakkia tekemään tähän jotain ja ideoimaan mitä Siika siellä sitten tekee.

Odotettavissa on aika paljon porukkaa, koska aika hyviä artisteja on tulossa tapahtumaan .. siitä lisää tällä viikolla.

www.unetonyo.fi

Antti

2 vastausta artikkeliin ”Uneton Yö

 1. ulla

  Heoi!

  joskus silloin kun Unetonta yötä vietettiin ekoja kertoja, oli SiiKalla potrettistudio kirjaston alakerrassa. Sisöönheittäjät olivat ulkona torilla ja muutamalla markalla sai kaveripotretin. Miettikää, me kuvasimme, kehitimme filmin ja vedostimme. Kaikki samana iltana. Kuvan sai hakea noin 2tuntia kuvauksen jälkeen. Se oli hieno juttu, nyt miljoona kertaa helpompaa ja nopeampaa.

  Seuran sudiolamput ja taustakangas, tuoli, jos sitäkään, kamera, pari muistikorttia, läppäri ja tulostin. Vähällä vaivalla ja pienellä mainostuksella näkyvyyttä, muutama eurokin seuran kassaan ja uusia jäseniä.

  Siinä vinkki ja ehdotus. Itse en valitettavasti ole tuolloin Siilissä. Suuri harmi!

 2. AnttiK Artikkelin kirjoittaja

  Moro!

  Kettuun tuon saisi järjestettyä, Eli Kettu olisi sitten kerralla valokuvaukseen liittyvä paikka. Näyttelyä ja kaverikuvia .. Tosiaan jonkun tuo pitäisi Siikan osalta järkätä sitten kasaan, takulla tulisi paljon näkyvyyttä ja kun esittää toimintaa niin uusia jäseneitäkin tippuisi takulla.

  A

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *