Suomenhevosten vetokisat

Juankosken, Kaavin ja Tuusniemen HYS:t järjestivät tänään suokkien SM-vetokisat Juankoskella. Mitään räjäyttävän upeaa kuvaa ei nyt tullut otettua, mutta laitanpahan kuitenkin ihmeteltäväksenne muutaman kuvan tapahtumasta. Viimeisessä kuvassa kisan voittaja.

vetokisat11vetokisat21Suomenhevosten vetokisatSuomenhevosten vetokisat, voittaja

Huomasin muuten, että kun minulla oli kuvat valmiiksi 800 pikseliä leveitä, mutta jätin siirtovaiheessa sen automatic resizen päälle, niin kuviin tuli pahoja artefakteja ym. pakkauksen aiheuttamia vääristymiä. Laitoin kuvat nyt uudelleen ilman automatic resizeä.

4 vastausta artikkeliin ”Suomenhevosten vetokisat

 1. Antti

  Mökin siimeksestäkin pitää blogia käydä katsomassa, vaikka ainoastaan thumbnailit ja kommentit 🙂 kommentoin kuvia kun kotiin pääsen, mutta aihe on varsin mukava. Olisi pitänyt itsekin tulla käymään. pitää yrittää tänään vielä metsästää pörriäisiä josko ne linssille eksyisi.. Koiria ainakin jos ei muuta.

 2. AnttiK

  Moro!

  Kuvat ovat varsin hyviä otoksia esittämään tuota toimintaa. Hieman niihin olisi toivonut enemmän syvyyttä ja irrotusta, mutta siihen tarvitaankin sitten kunnon linssiä, että linssiä voi pitää kohtuullisen auki koko matkalta, että tausta irtoaisi kohteesta enemmän. kakkoskuvassa sitä irrotusta onkin, ja telepäässä se onnistuukin paremmin sinunkin linsseillä. Valotukset on aika hyvin kohdallaan kyllä vaikka ei ole ollut mikään helpoin keli taas kun on noin kova valo ollut. Otahan jossain välissä tero esim. minun 70-200 4L linssi lainaan niin saat vähän kohteita irroteltua.

  A

 3. Tero

  En kyllä ole varma, mutta oisko tonnin luokkaa ollut painoa tuossa kelkassa. Kisat järjestetään joka vuosi Koillis-Savon alueella.

  Uskallankohan ottaa L-putkea lainalle, totun pian sen laatuun 🙁 Pitää katsoa jos ehtisi käymään joku päivä.

  Tänään olin muuten maastoratsastuskisoja seuraamassa, hurjaa touhua. Oli tosin sateista, joka rajoitti kuvaamista. Pitää ehdottomasti käydä kuvaamassa noita joku kerta uudelleen, kun on hyvä keli. Vauhdista ja näyttävyydestä ei ole ainakaan puutetta ja hyviä kuvausmahdollisuuksia on paljon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *