4 vastausta artikkeliin ”Katseluillan peruja

 1. Tapsa

  Minun silmääni tuo alkuperäinen kuva toimii paremmin, tiukka pystyrajaus syö kuvan rauhallisuuden. Vasemman alakulman vaalen kolmion postaminen ei ole mielestäni tarpeen,

 2. Ilkka Kokkonen

  Vaakakuvassa on tosiaankin miellyttävän rauhallinen tunnelma ja tausta toimii koko alueella herkullisesti. Harmi kyllä oikean alareunan verkkosäikeet eivät ole samassa tasossa ja niitä on vähemmän, että aukkoahan sinne syntyy epäterävyyden lisäksi haittaamaan kokonaisuutta. Siltikin tosiaan miellyttävä kuva!
  Rajatumpi pystykuva on mielestäni alkuperäistä parempi (itse olisin vielä ihan hiukan oikealta rajannut).

 3. MarkkuU

  En mahda mitään, mutta tuossa rajatussa versiossa minä näen koko ajan metsän menninkäisen hymyilemässä märällä naamallaan. Virne nousee omillekin kasvoilleni kuvaa katsoessani. Hauska. Kakkonen mielestäni pesee ykkösen kuvana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *