Parit testit

Moro!

Tässä testi sillä Sepon 50mm optiikalla (tarkennus on ylemmässä ruusussa). Eli terävänä on hieman taempana oleva alempi ruusu, mitähän tällä linssillä ny tekee? Tuurillaan se sit osuu kohdilleen jos tuuli heittää vähän ruusua eteenpäin .. ei hyvä, tai oikastaan täysi paska.

50mm tarkennus ylemmässä ruusussa.

No mutta Sepon 70-200 2.8 IS toimii sitten aika kivasti, tässä pari kuvaa (molemmat rajattu isommasta)

Siihen pysähty ..Taika liikkuu eteenpäin, testi

Eli summa summaarun, IS putki toimii jees, ja 50mm ei sit oikein mitenkään.

A

Yksi vastaus artikkeliin ”Parit testit

  1. Ilkka Kokkonen

    Seppo soitteli minullekin, ja sovittiin, että myös minä testaan sen viiskympin, että Sepolla olisi sitten varmemmat pohjat lähteä kaupan purkua vaatimaan. Mielessäni ajattelin, että hankala homma, kun ei ole tällaisessa asiassa mitään DIN-normeja yms. selvää rajasysteemiä. Mutta onneksi onkin noin helppo homma, mitä Antin testi osoittaa. Eli juuri kuten testaaja nappiin lopuksi tiivistää: TÄYSI PASKA!!!! Hienoa vaan, että on noin kunnollinen toleranssi, eihän tuossa oikeastaan enää tarvitse neuvotella, kuin että miten paljon korvauksia ostaja tarvitsee korvaukseksi kaikesta kivusta ja särystä!
    No, lieneepä kaiken tuskan jälkeen hyötyäkin tästä, minulle kun on jo pitkään ollut sellainen käsitys, että kyseinen viiskymppi on hinta/laatusuhteeltaan huonoimpia L-laseja! Eli mielestäni tosiaankin kannattaa Sepon purkaa koko kauppa, ja ottaa tilalle joku järkevämpi laite.
    Taas muuten tässäkin hyvä osoitus, miten hyödyllistäkin on kuulua tällaiseen kameraseuraan, huvin lisäksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *