Tiilikan ruskaretki la-su 23.-24.9.

Perinteinen ruskaretki Tiilikan kansallispuistoon on jo parin viikon kuluttua, la-su 23.-24.9. Entiseen tapaan yövytään Uiton kämpällä. Lähetän kutsua myös naapuriseuroihin, katsotaan, jos saataisiin lisää kuvauskavereita. Lauantaina pääsee kämpälle majoittumaan klo 14, lähtö sunnuntaina klo 12. Kun on ajoissa paikalla, niin raskaammat kantamukset saa venekuljetukseen. Kävelyä tulee kämpälle hyviä, kauniita kangaspolkuja pitkin ja välillä suo-osuuksia pitkospuilla yhteensä n. 3 km. Omat petivaatteet/makuupussi tarvitaan. Sähköjä ei kämpällä ole akkujen lataukseen, joten niitä kannattaa varata mukaan tarpeeksi. Aurinkoenergialla siellä on valot ja kaasulla jääkaappi.

Viime vuonnahan retki jouduttiin viime hetkillä perumaan, kun tuli osallistujille muutamia sairaustapauksia, ja lopullinen lähtijämäärä supistui näin ollen turhan pieneksi. Toivottavasti tällä kertaa on parempi tuuri matkassa! Ilmoittaudutaan tähän ketjuun, tai minulle sähköpostilla.