6 vastausta artikkeliin ”hepo

 1. Antti

  Moro!

  Hienoa Sirpa, suljinajat alkavat löytymään kohdilleen. Olet saanut aika nopean liikkeen pystähtymään hienosti, valotuksetkin on hyvin kohdillaan. Kuvia rajaisin kuitenkin aavistuksen, ettei kohde olisi aivan keskellä. Tuollaista varsaa kannattaa tosiaan kuvata paljon ja sarjatulella, sillä sieltä joukosta sitten löytyy aina yksi helmi kuva, jossa kaikki on kohdallaan.

  A

 2. sirpa leskinen

  Kiitti! Yritän käyvä viikon parin välein ainaki ottamassa tuosta kuvia ku pienokaiset kehittyyki nopeasti. Pitää joskus lähteä raveihin räpsimään nyt ku löyty tuo valotus systeemi jos sais parempia kuvia kui aikaisemmat.

 3. Ilkka Kokkonen

  Mukavia asentoja pikkuhevosella, tuossa toisessa ollen ikään kuin ”isommankin” oloinen. Olisikohan pystynyt liikkumaan kuvauspaikalla niin, että tuo taustalla päätä ”leikkaava” tie olisi jäänyt pois ja taustana olisi ollut pelkkää vihreää. Silloin pysyisi katsojan huomio vielä paremmin itse kuvattavassa kohteessa. Eka kuvassa keppi näyttää tököttävän väärässä paikassa. Näin digiaikana kannattaa antaa palaa ja kuvata kohde eri puolilta ja eri kulmista, ylempää ja alempaa jne.

 4. Tero

  Mukavia varsan kuvia! Eilen kuvasin itsekin jotain 160 kuvaa hevosista. Kohtasin saman ongelman, eli kun kuvaa tumman ruskeaa hevosta kovassa valossa nurmea vasten, niin nurmi tahtoo ylivalottua. Jos nurmen saa ok, niin hevonen jää liian tummaksi..

  Varsan asento etenkin ekassa kuvassa tosi hyvä!

 5. sirpa leskinen

  Joo kyllä minä yritin pyöriä tuolla laitumella mutta sitte ku tuo varsa rupesi pomppimaan ni en paljo taustoja kerennyt valihtee että saan ees jotai kuvaan!

  Onko Terolla omia hevosia? Vai käykö vaimo tai lapset ratsastamassa?

 6. Tero

  Vaimolla on yksi hevonen, 18v. Tanskan puoliverinen ruuna. Se on sijoitettuna läheiselle tallille, jossa on n. 15 hevosta. Itsekin olen nyt jokusen kerran käynyt kokeilemassa ratsastusta, aika hauskaa hommaa, varsinkin maastossa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *