10 vastausta artikkeliin ”Muokattu muotokuva

 1. TeroP

  Mielenkiintoisen näköinen kuvankäsittelykokeilu. Kuva on kuin todella taitavasti piirretty, aiheeltaan realistinen muotokuva. Tässä väännöksessä minua, vähän häiritsevät (ei pahasti) nämä kuvan ihan vaaleimmat alueet. Kuvassa tulee esille sellaiset melko jyrkät tummuuserot. Se tekee tähän kuvaan jotenkin jyrkän kontrastin, joka korostuu kuvassa etenkin kasvojen ja käsien alueilla. Korostuneisuus erottuu parhaiten alimmassa käsivarressa. Mutta ehkä näin on tarkoituskin?

 2. Ilkka Kokkonen

  Valöörit tuossa toimivat mielestäni ihan hyvin, läppärin näytöllä tosin jälki näyttää jotenkin sinertävältä, mutta tämä voi olla näyttöongelma.

 3. AnttiL

  Lienee skannattu kuvasta tai diasta vai mistä? Sen tiedän että kuva on about 15 vuotta vanha.Eli jälkikäsittelyt on tehty kuvan oton jälkeen?

 4. Tapsa

  Kuva on sinertäväksi ”toonattu”. Antti muistaa oikein, kuva Jennistä on otettu 16.1.1999. Skannasin mustavalkonegan ja jälkikäsittelin sen elementsillä.

 5. Ilkka Kokkonen

  No niin, sininen oli siis ihan todellisuutta. Siitä sävystä en juuri pitänyt, tämä ruskeasävyinen versio sen sijaan toimii muotokuvassa mainiosti! Malli on ollut vahvasti mukana tilanteessa, hyvä tunnelma! Hyvä Tapsa, hyvä Antti!

 6. Tapsa

  Kiitos Antti. Tiesin mitä halusin mutta sen toteuttaminen ei ollut kovin yksinkertainen juttu. Nyt on workflow jollakin tapaa hallinnassa, vaatii kuitenkin vielä vielä paljon harjoittelua.

  Sinällään monokromaattinen muotokuva kiehtoo, siinä muodot ja valoorit ovat pääosassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *