Ehdotus sivun ylläpidolle

Hei

Voisiko johonkin lokeroon, osioon, kategoriaan laittaa muistutukseksi meille teknisiä tietoja siitä, minkä kokoisena se kuva onkaan hyvä lähettää galleriaan tai sivulle tai kuukauden kuvaksi jne. Olisivat helposti tarkistettavissa sivulta, sähköpostit saattavat kadota.

Siis tarkoitan niitä kriittisiä mittoja…min..max..pix..pax..jne.

2 vastausta artikkeliin ”Ehdotus sivun ylläpidolle

  1. AnttiK

    Moro!

    Tänne sivuille kun blogiin laittaa kuvaa niin esim joku 700-800px pitkä sivu on hyvä, mahtunee aika kivasti ruudulle. Kuvakisaan voi laittaa kuvat minulle minkä kokoisena vaan, minä pienennän ne sitten itse.

    Pakata voi kuvaa jonkin verran, eli joku käypä kuvan koko voisi olla 100-400kb.

    Toivottavasti auttoi tämä sekava selitys ..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *