Kuukauden kuva -kilpailu!!!

Aloitetaampa nyt tämäkin homma sitten ajoissa. Eli nyt jokainen lähettämään minulle ehdokasta Kuukauden kuvaksi. Pidetään vaikka viimeisenä kuvanjättöpäivänä 31.3, jonka jälkeen laittelen sitten kaikki ehdokkaat näkyville omaan galleriaan nimettöminä, ja pistetään sinne sitten äänestys pystyyn. Kuukauden kuva tulee sitten seuraavaksi kuukaudeksi esille SiiKan kunniapaikalle, eli tuohon ylös. Toivotaan, että voidaan myös palkita kuvaaja jollain tapaa.. Eli kuvat voi lähettää minulle suoraan osoitteella antti(at)beneway.fi. Pistäkää vaan otsikkoon, että kuukauden kuva tms.

Aloitetaan ensimmäinen kuukausikisa ilman teemaa, mutta jatkossa mietitään aina joku teema seuraavan kuukauden kuvakisalle.

Eli kuvia vaan tulemaan!

4 vastausta artikkeliin ”Kuukauden kuva -kilpailu!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *