4 vastausta artikkeliin ”Digitoin vanhoja dioja joista laitan muutamia Lapin ajoilta 80 luvulta tännekin.

  1. Juhani Hynynen Artikkelin kirjoittaja

    Kiitos Janne vinkistä. Minä poistin ne kuvat kun siihen jäi tuo toimimaton kohta jossa kuva ei auennut vaan jäi mustaksi eikä siitä päässyt edes sille viimeiselle kuvalle. Siihen lipsahti täysikokoinen kuva kun sen poistin jäi tuo toimimaton paikka sen vuoksi. Minulla kun on tässä ohjelmassa joku höäiriö, onko asetukset jossakin muuttunut että minä en näe kuvaa siinä postausvaiheessa muuten kuin sellaisena kirjan/numero koodina. Kuva näkyy oikein vasta täällä sivulla. Siksi lipsahti täysikokoinen kuva sekaan.

  2. TeroP

    Minäkin ehdin innostua niistä nostalgisista lapin-kuvista. En vaan ehtinyt kommentoimaan niitä. Mitenkähän ne saisi takaisin näkymään. Kuka osaa/tietäisi?

  3. Juhani Hynynen Artikkelin kirjoittaja

    Minä voin joskus pistää ne alust asti uudelleen. En tiedä onko täällä porukassa yhtään niin viisasta että saatais minunkin koneelta näkymään ne kuvat siinä postausvaiheessa. Luultavasti onnistuisi ainakin sitten että minulle tehtäis kokonaan uudet tunnukset ja kirjautuisin niillä. Vai saisiko noita asetuksia resetoitua? Tietäisikö Jarkko asiaan neuvoa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *