Koronakevään satoa

eksynyt sorsa kukka makkaratulet saaripeili tarinan sairaala valokudontaa vellikello yksinäinen saunalyhty ajan arvet auringonlasku

Heipä taas!

Surullisenkuuluisan koronakevään mukanaan tuoma toimettomuus tarjosi mahdollisuuden sytyttää ajanpuutteen vuoksi hiipumaan päin ollut kuvausharrastus uuteen liekkiin. Koronaa seurannut alanvaihto sitten ratkaisikin aikaongelman, ja kun vielä tuli tehtyä kalustohankintoja niin linsssi- kuin kamerapuolella, niin into näyttäisi jatkuvan.

Tässä vielä muutama loppukevään ja kesän räpsy ihmeteltäväksi, suurin osa sadosta on viellä kameran kortilla mutta pitänee niitäkin jossain vaiheessa esitellä.

Ja oikein hyvää loppukesää!

3 vastausta artikkeliin ”Koronakevään satoa

 1. Ilkka Kokkonen

  No heipä vaan! Hienoa, että liipasinsormelle on tullut käyttöä! Nelosen matala valo heijastuksineen miellyttää silmää. Ja kutosen valoviivasommitelma toimii myös visuaalisesti! Millaista kalustoa olet muuten hankkinut?

 2. Eino Jämsä

  Hyvä että joukossa on miellyttäviä räpsyjä!

  Ja tosiaan kalustopäivityksiä, rungoksi vaihtui Canonin EOS 50D, linssipuolelle tuli hankittua Sigman 18-50 laajakulmazoom sekä nikkorin manuaalitarkenteinen 400mm tele. Ostin myös kokeilumielessä kiinasta 460-800 telezoomin (kun suht halvalla sai) saa nähdä minkälaatuinen peli on kyseessä kunhan saapuu suomeen!

 3. Ilkka Kokkonen

  No niin, tuo runkohan on ihan kelpo tavaraa vieläkin, itsellänikin on ollut kakkoskamerana. Siinä on erittäin hyvä laukaisutuntuma! Kerropa jatkossa käyttökokemuksiasi tuosta telestä, joka Kiinasta on tulossa, mielenkiintoista. Eipä ole kukaan seurassa tuollaista hankintastrategiaa kokeillut, tai ei ole ainakaan tunnustanut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *