PIIRIKISAPONNISTUKSIA 2014:

Pohjois-Savon kameraseurojen välisen piirikilpailun järjestää tänä vuonna Sisä-Savon kameraseura. Kilpailukuvien pitää olla Vesannolla 30.8.2014 mennessä, joten alkaa olla aika ryhtyä toimeen asiassa. Kuudesta edellisestä kilpailustahan olemme voittaneet viisi (v. 2010 Varkauden kameraseura omana juhavuonnaan oli paras), ja tietysti yritämme nytkin jatkaa hyviä perinteitämme. Tällä kertaa kamppailussa lienevät merkittävästi mukana myös kuopiolaiset ja keiteleläiset, joten osanotto lienee laajimmalla tasolla pitkään aikaan.

Toimimme seuraavasti: 1. Jokainen kerää oman arvionsa mukaisesti kaikkein kilpailukykyisimmät kuvansa, yhteensä enintään 20 kpl. 2. Sunnuntaina, 10.8. klo 14.00 alkaen kokoonnutaan Semppikselle (jos tila on remontissa, niin sitten Ahmon koululle) ja jurytetaan kilpailuun osallistuvat kuvat (max. neljä kuvaa kultakin kuvaajalta printtisarjaan, samoin heijastettavien sarjaan). 3. Viikolla 33 kilpailukuvien lataaminen netin kautta nettivastaavamme haltuun. 4. Viikolla 34 kuvien tulostus Fotonetissä. 5. Kuvien pohjustustalkoot su 24.8. klo 16. Ja lopuksi kuvien toimitus Vesannolle viikolla 35. Tulokset julkaistaan ja näyttely avataan 12.10.2014 Vesannolla.

Ainoa rajoitus osallistuvalle kuvalle on, että se ei saa olla aiemmin hyväksytty piirikilpailunäyttelyyn. Kaikki muut kuvat siis käyvät ikään tai toteutustapaan katsomatta. Jos joku ei 10.8. jurytustilaisuuteen pysty tulemaan, niin toimittakoon muistitikun jollekin, joka paikalle pääsee. Tuo jurytustilaisuus on kyllä mitä mainioin kuvankatselu- ja koulutustilaisuus, jonne kannattaa yrittää päästä mukaan!