Karhureissulta

Pari hutikutia kolmelta kojuyöltä. Ensimmäisen yön olin Martinselkosen lampikojussa, toisen suokojussa. Siitä lähdimme sitten Kokkosen Ilkan kanssa ajelemaan kohti Viiksimoa vielä yhdeksi yöksi. Ahmaa kokeiltiin houkutella metsäkojulle jauhelihalla ja kanalla mutta eipä uskaltautunut ahma näkösälle karhujen rohmutessa kaiken.

Lätäkön rannalla Pärskis ja loiskis Tuuksmää sinne vai tuuksää tänne? Haloo, onko Martinselkosen eräkeskuksessa? Tilaisin lounaan tänne suokojulle... Lurps Iltavaloissa Yön kulkija Mörkö Sinne meni ahman eväät...

-Ville

2 vastausta artikkeliin ”Karhureissulta

  1. Pirjo

    Upeita karhuja ja hyviä tilannekuvia. Olisipa ollut mukava olla mukana jännittämässä kojussa, ketä tulee paikalle ja onnistuuko nappaamaan hyvän kuvan..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *