6 vastausta artikkeliin ”Tarkkana

 1. VilleM

  Muttei vieläkään kovin skarppi ole? Vai tekeekö nettilaatu osansa…

  Muuten kyllä pelaa varsin hyvin! Mukavat vastakohdat asfaltin ja ”luomubroilerin” väliltä.

 2. JuusoJ

  Tarkempi se on kuin kuvakatselussa. Muistaakseni se näytti läppäriltä käsin aikalailla tarkalta (kirjoitan tämän iPadilla). En kuitenkaan kiistä pieniä epätarkkuuksia. Tilanne oli kuitenkin erikoinen. Piti kuskina kiinnittää huomiota kuvaamisen lisäksi muuhun liikenteeseen, turvallisuus ennen kaikkea.

 3. MarkkuU

  Eipä tullut heti mieleen taustan asfalttipinta, enemmänkin tuli eka sekunnilla taustasta mieleen kokolattiamatto! Tausta tekee kuvasta erilaisen teerikuvan. Epäterävyyttä kieltämättä on jonkin verran, ja varmaankin Juuson kertomuksesta päätellen ei pystynyt keskittymään tilanteeseen parhaalla mahdollisella tavalla.

 4. JuusoJ

  Kiitos kommentista! Epäterävyys on harmillista, kuitenkin kyseessä on sarjan tarkin kuva. Tilanne kuitenkin on erilainen, joten mustona on parempi huonompi kuva kuin ei yhtään kuvaa (muistan tämän joltakin valokuvauskurssilta).
  Jep! Ratin takana pitää muistaa myös kuskin vastuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *