Il posto!

Keskiviikkona kolmelta oli Puijolla mahdollisuus ilmaiseen tanssinautintoon, ja millaiseen! Kuopio tanssii ja soi-festivaalin viimeisenä päivänä esiintyi italialainen Il posto vertical dance & Marco Castelli: tanssia Puijon tornin kyljellä saksofonistin säestämänä. Äänentoisto oli myös huippuluokkaa – Ekku Peltomäen systeemit oli rakennettu paikalle. Meidän porukoista olivat valveutuneina paikalla lisäkseni Hannulan Pasi ja Ollikaisen Matti. Oli todella hieno ja valokuvauksellinen esitys! Tavallaan oli sääli kuvata esitystä, kun samalla esteettinen nautinto siitä kärsi, mutta eihän sitä kuvaamattakaan voinut olla. Ja ensimmäistä kertaa minua jäi jälkeenpäin keljuttamaan, etten käyttänyt sarjatuliasetusta kuvatessani. Tanssijoiden liikkeet kun eivät olleet niin ennustettavia, että parhaat palat olisi voinut harkiten esityksestä napsia. Monen monta hienoa tilannetta ja tanssiasentoa meni sivu suun moisen hölmöyden takia! Tuskin saa uusintamahdollisuuttakaan ihan kohta. No, lupasin jollekin Kuopion matkailuimmeiselle kuvia näkyville sivullamme, joten tässäpä näytteitä esityksestä ja esittäjistä.

Tanssia! Tanssia! Tuulista! Koreografiaa! Taidetta Koreografiaa! Tanssia! Koreografiaa! Helppoa! Together! Jalka nousee! Intensity! Koyden varassa! Koreografiaa! Koreografiaa! Dance! Koreografiaa Koreografiaa! After the show After the show After the show Marco - saksofonistipomo Ei huonoo! sound crew man Koydet kuntoon! Tanssia!

Tekniikasta sen verran, että kaikki kuvat otin 5DmkII:lla EF100-400/4,5-5,6LIS nokallaan. Mitäs muuten tuumitte näissä seinätanssikuvissa kamppailusta väri vs. mustavalkoinen?