Jämänäpsyjen keräilyerät

Siilinjärven Shell Arvostelijat Kauha Kallalla Iltarusko Kallan selällä Kaivinkoneet Valkeisenlammen ranta Ote Tähtikuvaajat Spaddu Metsä palaa taas mansikkapelto Vettä Pehmosiili Loimu iltahämärässä Vastavärit jou Neljä runkoa Kolme runkoa Kuopionlahdesta Maitokärryt Kuopionlahden venevalkama infrapunassa Päivärannan nesteen kylmäasema Sillan jämät metsässä laituri sumuisella järvenselällä Savon Sellun tehdas iltahämärissä

Kuvat tallennettu Photarin save for webillä eli värien pitäisi toistua kaikille yhtä huonosti/hyvin; yleensä dumppaan täysikokoisen kuvan Flickriin joka sitten hoitaa väriavaruusmuunnokset yms käyttäjän puolesta. Kaskenpoltosta on enemmän kuvamatskua täällä. Bensa-asemaprojektin kuvia voi ihailla täällä. Kallaveden reissusta enemmän kuvia yms. lätinää blogissa.