Ketäs me oikein ollaan/Mirja-Liisa(Miia) Konttinen

MInä

Nyt kun vauhtiin pääsin tässä postauksessa niin pari sanaa itsestäni. Minä olen sellainen puoli-eläkelläis-mummeli. Ajatellen tulevaa eläköitymistäni, halusin harrastuksen, jota voi tehdä yksin(kin) ja kun aina olen tykännyt kuvata, uskaltauduin hankkimaan järkkärin neljä vuotta sitten. Paljon on vuodatettu hikeä ja kyyneleitä, mutta ei vaan tahdo yhteisymmärrystä löytyä minun ja kamerani näkemyksen kesken. Usko itseeni kun tahtoo rakoilla. Elämisen dokumentointi, muistojen tallennus, ihmiset tilanteissa – siinä suurimmat kiinostuksen aiheeni. Nyt kyllä tuo makroilu on alkanut vähän kiinnostaa, pitäs vaan hankkia sopiva putkilo. Olen myös yhdistyksen rahakirstun vartija.

Yksi vastaus artikkeliin ”Ketäs me oikein ollaan/Mirja-Liisa(Miia) Konttinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *