7 vastausta artikkeliin ”Salamatyöpajan räpsyjä

 1. Ilkka Kokkonen

  Ihan tyylikäs kuva. Tummasävyinen, uhkaavatunnelmainen, tehokas. Tuolle naamarin suukappaleelle osuu kuitenkin mielestäni liikaa valoa ja näin se saa turhan paljon huomiota ”asetelmassa”. Olisi mukava nähdä enemmänkin näytteitä pajasta!

 2. jiitee

  Toimii minustakin oikein hyvin. Nyt kun Ilkka sanoi tuosta suukappaleesta, niin siinä voisi tosiaan olla vähän vähemmän valoa. Kuvan rajaus on mielestäni oikein hyvä. Pitää ehkä kokeilla vastaavaa rajausta, kun itsellä tuli useampi kuva jossa toinen takana olevista salamoista ei lauennut 🙂

  Laitetaan kuvia esille kunhan keretään. Jälkityöt vie vähintään yhtä paljon aikaa kuin valojen säätö 🙂

 3. MarkkuU

  Johan minä aanailin, että hemmot taipuvat itse malleiksi kameroiden eteen 🙂 Monipuolista jälkeä ovat kokeilut tuottaneet. Ainakin osa firman sivuille päätyneistä kuvista on K12-kamaa, joita ei pidä katsella illan pimetessä, että uskaltaa mennä yksin nukkumaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *