TestikilpailuKokeillaan tässä yhtä kilpailupluginia.

Alla olevasta linkistä pääsee mukaan kisaan, jossa voit lähettää kolme kuvaa arvosteltavaksi. Itse voit arvostella muiden kuvia asteikolla 1-5. Aihe on vapaa, ja tämä kisa on tarkoitettu lähinnä tekniikan testaukseen. Kuvia voi laittaa mukaan kisaan tämän viikonlopun ajan. Arvosteluaika päättyy maanantaina. Katsotaan sitten miten kävi.

Enter contest

8 vastausta artikkeliin ”Testikilpailu

 1. Ilkka Kokkonen

  No nyt menee lujaa, ja oikeaan suuntaan! Toivottavasti tämä plugini pelittää kunnolla, niin päästään pitkästä aikaa pitämään kuukausikilpailuja.
  Kiitoksia, Jarkko, kiitoksia joka tapauksessa. Peukut pystyyn, että homma onnistuu.

  Ja nyt sitten joukolla testikisaan mukaan, että pluginin toiminta pystytään mahdollisimman hyvin arvioimaan!

 2. Ilkka Kokkonen

  Toiveet ovat korkealla, että saataisiin kisasysteemimme taas toimimaan. Viilausta testiversioon kuitenkin tarvitaan, ehkä höyläystäkin.
  Höylän paikkoja:
  – Kuvaajatieto näkyy nyt äänestysnäkymässä. Ei tietenkään saa näkyä oikeassa kisassa.
  – Omalle kuvalle voi antaa ääniä.
  – Osallistumisrajoitus ei toimi, laittelin onnistuneesti neljä kuvaa sisään.
  – Kisasysteemiin osallistuminen tulisi onnistua vain kirjautumisen kautta, että kisa pysyisi oman väen keskeisenä, eikä mitään pelleilyääniä eksyisi joukkoon.

 3. Ilkka Kokkonen

  Lisähuomioita:
  – Tunnistusongelma äänestyksessä olisi näköjään helppo kiertää. Laitoin lähettäessäni sähköpostiosoitteen kohdalle pelkän X:n, ja kuva tuli mukaan kisaan.
  – Ongelma taas on, että äänestys onnistuu tekaistulla, ei olemassa olevalla sähköpostiosoitteella.

 4. jiitee

  Tässä systeemissä on säädettävissä että missä roolissa käyttäjän pitää olla jotta voi lisätä kuvia tai äänestää (molemmille valittavissa erikseen). Tällä hetkellä tuossa ei ole rajoitetta päällä.

  Kokeilin rajoittaa molemmat ”Kirjoittaja”-roolin käyttäjille, joita kaikki olemme. Tuloksena oli ”not enough rights” -virheilmoitus. Tuon käyttäjäroolin tarkistus ei siis toimi tässä systeemissä oikein. Lienee tosin korjattavissa. Jos rajoitus on päällä, niin silloin kysellään tunnus/salasana ennen kuvan lisäämistä tai arvostelua.

 5. jiitee

  Korjausta noihin edellä mainittuihin juttuihin on tulossa. Vaatii jonkinverran muutosta ohjelmakoodiin. Kuvaajan nimi saadaan myös piiloon. Mennään nyt tämä kokeilu loppuun tällä versiolla.

  Tässä on nyt käytössä tuollainen puolittainen käännös alkuperäisestä englanninkielisestä kisasta suomeksi. Janne tuossa lupailikin että voi tehdä käännöksen loppuun niin saadaan nuo tekstit vähän siistimmäksi.

 6. jiitee

  Tämän kisan kolme parasta olivat tasapisteillä:

  Kimallus, Jorma Ikonen
  Jäätä ikkunassa, Ilkka Kokkonen
  Ice, Ilkka Kokkonen

  Kaikilla edellä mainituilla kahdeksan pistettä. Jokaiselle kuvalle oli siis annettu yhteensä kahdeksan ”tähteä” tuolla arvostelulomakkeella.

  Nythän tuossa oli vielä aukkoja tekniikassa (oman kuvan pisteytys, saman kuvan pisteytys useampaan kertaan), mutta eiköhän nuo saada kuntoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *