Silta ja heijastuksia

Tuossapa tuollainen sillanaluskuva Saaristokadulta Kuopiosta. Kuva on otettu marraskuun lopulla pohjoisimman sillan vierestä. Valotus 60s. Sillan alustaa on valaistu taskulampulla. Käsittely pääasiassa Lightroomilla (varjojen availua yms), sekä muutamaa kohtaa paikattu vähän photarilla (linssiheijastumia). Kannattaisi näköjään ottaa uv-suodin pois kun on kirkkaita valoja kuva-alalla.

Yksi vastaus artikkeliin ”Silta ja heijastuksia

  1. Ilkka Kokkonen

    Hyvin sommiteltu siltanäkymä. Ehkä sillan alus olisi voinut olla hieman salaperäisempikin tunnelmaltaan, eli valaisua hiukka vähemmän. Nuo siltapilarit myös näkyvät minusta liian valaistuina.
    Joo, silloin kun ottaa tällaisia kirkkaita valospotteja sisältäviä kuvia, tai yleensäkin tärkeitä kuvia, niin kyllä kaikki turhat filtterit kannattaa karsia pois lisäheijastuksia aiheuttamasta. Niitä nimittäin ihan oikeasti tulee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *