Rapeus

Testaanpas minäkin nyt tämän uuden alustan toimintaa. Laitoin jo yhden kuvan tästä sarjasta tuonne Jarkon postaamaan kilpailuun, mutta kun en ollut siinä vaiheessa kirjautuneena niin en tiedä miten lähettäjätiedot näkyvät. En uskaltanut ainakaan toimivaa sähköpostiosoitetta siihen kirjailla 🙂 Jarkon kanssa jo puhelimme että voisin yrittää lokalisoida kilpailuplugarin tekstit suomeksi, niin on ehkä vähän helpommin lähestyttävä kaikille jäsenille.

Olkoon tämä nyt sitten vaikka kuva-arvoitus: mitä tuttua ainetta kuvissa on, vähän vähemmän tutussa olomuodossa?

Rapeus II

Rapeus III

Rapeus IV

Rapeus V

 

Rapeus VI

9 vastausta artikkeliin ”Rapeus

 1. Raija

  ”Parempi helppo arvoitus pivossa, kuin kaksi oksalla” … Pidän peukkuja sekä arvoituksille, että kuukausikisalle. Sekä kuvagallerialle ja ”Keitäs me oikein ollaan” – sarjalle, joita ajelehtii tuolla jossain. Nekin olisi kiva nähdä saman katon/linkin alla.

 2. Ilkka Kokkonen

  Nopeastipa tämä pulma ratkesi, taitaa olla melkoisia kokkeja joukossamme…vai miten se nyt on, jos tuollaisen kokki luo 🙂
  Mielenkiintoiset kuviot joka tapauksessa. Itse en olisi keksinyt, että mitä pannulla on.
  Kakkoskuvasta tykkään eniten. Miten valaisit?

 3. Janne Ulvinen Artikkelin kirjoittaja

  Nämä on noin 30 sekunnin valotuksia ja valaisu tiukasti rajatulla taskulampun säteellä. Ei oikein toiminut kun tuo tavara oli kattilan pohjassa. Ja mitä kokkaustaitoihin tulee niin olen pitänyt nyrkkisääntönä ettei semmoista puuroa ole mitä ei Janne pohjaan polttaisi.

 4. Ilkka Kokkonen

  Siis tarkoitatko, Henni, että kirjoitat kommenttisi naamakirjassa, ja se tänne automaattisesti siirtyy oikeaan paikkaan? Tämähän kuulostaa mainiolta kaikkien kannalta. Itselläni on se facebook-tili, mutten ole sitä yhtään kommunikointiin käyttänyt. Jos ei oman kuvan lisäämistä sellaiseksi lasketa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *