7 vastausta artikkeliin ”Marraskuun lopun kuvia Emontekiöltä

 1. Ilkka Kokkonen

  Näissä kuvissa on Lapin tunnelmaa! Kakkosen hämärähetken kylämaisema miellyttää eniten yhdessä viimeisen revontulikuvan kanssa.
  Olisikohan ykkösestä tullut mitään isoilla ISOilla luonnonvalossa? Dokumenttinahan salaman kanssa operoitu toki hyvin toimii, mutta aidon tilanteen tuntu siinä häviää väistämättä, vaikka onneksi taivaanrannan punoitus on taltioitunutkin.

  Mutta tämä on mukavaa, kun lisääntynyt jäsenporukka välittää tunnelmia eri puolilta Suomea, tai maailmaakin. Kiitos, Hannu!

 2. Juhani Hynynen

  Samat kuvat kolahtaa minullekin kun Ilkallle. Hieno tunnelmainen kuva Vuontisjärven kylästä. Siinä välittyy kaamoksen tunnelma hyvin ja kylläpä on ollut hienot revontulet.. Jälkimäinen revontulikuva on kerrassaan mahtava, on siinä ollut taivaankansi komian näköinen. Ei tuollaista kuvaa saa täällä ertelässä ehkä koskaan. Kannattaa käydä Lapissa.

 3. Tapsa

  Kakkonen on julmetun hyvä. Kuura talojen seinissä, sininen hetki, usvapilvi, tunturit ja taivaanpalo. Ykkösessä näen dokumentaarisia aineksia johon taivaanrannan punainen antaa syvyyttä. Jos ei nelosen revontulia olisi niin kolmonenkin kelpaisi. Kiitoksia kuvista

  Oho, luin jälkikäteen tuon Ilkan postauksen, onpa aika samanlaiset ajatukset.

 4. mirjaliisa

  Kakkoskuvaa on pakko klikata auki kerta kerran jälkeen, joka päivä. Käyttäisin sanaa maaginen, mutta se olisi Heikin toistoa, joka tapauksessa kuvaa katsoessa tuntuu, että oma sielu olisi löytänyt siitä kotinsa ja haluaisi puikahtaa sinne. Vaikka kyseessä on Lapinlumoa, niin olen varmaankin kokenut jotain vastaavaa lapsuuden kotimaiseman iltahämärässä. Kiitos , että jaoit kuvan kanssamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *