Kuvankatselua tuomaroiden

Muutama viikko sitten Savonlinnan fotokerhon puheenjohtaja pyysi tuomarointia seuransa vuosikilpailuun. Koska tänä syksynä on ollut kaikenlaista järjestämistä sen verran runsaasti, niin päätin iskeä kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja yhdistää tuomaroinnin kuvankatseluumme. No, sen verran työläs homma tuomarointi kuitenkin oli, että illasta jäi saaliiksi vain yksi kärpänen. Tai toisaalta, kyllähän tuomarointiin mitä suurimmassa määrin yhdistyi kuvankatselua, mutta omien kuviemme katselut näin ollen jäivät seuraavaan kertaan. Yli neljä tuntia hommassa meni. Monella tapaa mielenkiintoinen ja antoisa tehtävä tämä tuomarointi kyllä oli! Laitan alle kuvan, jonka tuomaristo (meitä oli kahdeksan) valitsi kilpailun parhaaksi teokseksi viiden sarjavoittajan joukosta.

Uiguurivanhus