Docendossa tarjouksia

Docendon verkkokaupassa, Docendo.fi, Tarjoukset välilehdellä, on taas paljon mielenkiintoisia tarjouksia. Itse tilasin Kuuntele kuvaa-kirjan 10 € +4,90 postituskulu. Luin ensin kirjan kirjastosta ja pidin siitä todella. En taannoin päässyt kuuntelemaan kirjoittajan luentoa.

Kirja toi mielestäni monipuolisesti esiin- ja auttoi ymmärtämään, kuinka tulkitsemme kuvaa, mitkä mielemme syöverit – kokemukset, tunteet – vaikkuttavat omaan kuvan tulkintaamme. Kuten musiikin tulkintaan, myös kuvantulkintaan vaikuttaa kokemamme elämä.

”Kuvan tapa nähdä maailmaa on mekaaninen, mutta se muistuttaa meitä omasta tavastamme havannoida todellisuutta”. ” Valokuva ei kerro meille totuutta. Me annamme kuvalle totuuden. Ei kannata epäillä, onko joku lehtikuva totta vai ei. On parempi kysyä: kenen totuutta tämä kuva edustaa?” (lainaukset em. kirjasta)

Ja lopuksi pari kuvaa minun syksyisestä todellisuudestani

.VastarantaTalviteloilla

3 vastausta artikkeliin ”Docendossa tarjouksia

  1. Tapsa

    Ykkönen on vinjentti syksystä, usvassa ja harmaudessa vähät värit nousevat esille kauniina pastellisävyinä.
    Kakkonen on puolestaan värien ilotulitusta, veneen oranssi ja ja ruohon vihreys kilpailevat huomiosta.
    Kuvan rakenne, asetelma on minun silmääni tasapainoinen.

  2. TeroP

    Ykköskuvassa vähän on paljon. Kuvan maisema on melkein mustavalkoinen ja hienon usvan aikaan olet ollut kameran kanssa liikenteessä! Kakkonen on niin marraskuinen kuva, ettei paljon enempää voisi sitä olla. Kaikki kohdallaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *