6 vastausta artikkeliin ”Jäitä Pietarin edustalta 02.04.12

 1. ilkkak

  Mihin kokoon olet pienentänyt nämä kuvat? Näkyy niin selvästi tuollaista pikselöitymiskuviota…vai voiko kyseessä olla joku muu ongelma? Aiemmissa lähetyksissäsi on ollut samaa ongelmaa, ei tosin kaikissa.

 2. Pertti

  Kuvissa on pikselimitat ohjeitten mukaiset, pisin sivu 700 jne..
  Mutta JPEG pakkauksen laatu % on kovin alhainen.
  ps. oli itselläni sama vika kun postasin ekan postin noista Thaimaan reissun kuvista.

 3. Pertti

  Minulla se oli vahinko (alhainen laatu), oli vaan jääny räplätessä prosentit alas, ja olin ne tallentanu oletukseksi.
  Yleensä on ”nupit kaakossa” 🙂

 4. HannuM

  Minulla on sellainen kuvitelma(juttelin asiasta ilkan kanssa jokin aika sitten), että kuvat on mahdollisesti ok. Photoshoppini ei vain avaa save as:sää jpgnä vaan saan ainoastaan jpg:t save as for veb. kautta. Aattelin tietämättä paljonkaan tästä pittimaailmasta, että voisiko vika olla 16 ja 8 pittisen välillä. Joskus, kun työstän kuvia ps. herjaa, että kuvat on 16 ja korjaukset voi tehdä vain 8 pittisenä. Olen itse niitä dia/nega ajan ihmisiä ja aatokseni voi olla tosi typeriä. Toivottavasti saan kuitenkin kuvat kuntoon. Otin juuri äsken muutamia kuvia punatulkusta pitkällä putkella. Laitan muutaman kuvan sivuille. Katsotaan näkyykö sama virhe niissä. Onko muuten sunnuntaina kuvienkatseluilta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *