6 vastausta artikkeliin ”Syksy ei ole mielestäni lainkaan ankeaa aikaa kámeran kantajalle.

  1. TeroP

    On upeat otokset Juhanilla!! Koivunrungot on hienosti ja tasapainoisesti sommiteltu, tulee esille syvyysvaikutelmaa myös. Jokainen näistä on hieno! Ne toimivat yksittäisinä kuvina tai tällä tavalla kuvasarjana. Viimeinen on mielenkiintoinen.

  2. Tapsa

    Ykkösessä on tavarat oikeilla paikoillaan, todella hyvä koivikkokuvas / sekametsäkuva, kärpässienipari on piste i:n päälle. Minun näytölläni kuva on hieman ylivaalea ja ylikontrastinen. Noista ekstrakuvista kolmonen on suosikkini, nelonen näyttää samalta kuin olisi ajanut pyörällä kuoppaista tietä.

  3. Juhani Hynynen Artikkelin kirjoittaja

    Tuo viimeinen kuva on tehty kaksoisvalotuksella vapaalla kädellä siten että välillä muutin asetksia kamerassa, tähtäsin ja laukaisin. Sattui noin lähelle samaan paikkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *