4 vastausta artikkeliin ”Tapsan näkemys Tiilikalta

  1. MarkkuU

    Syksyisen suoluonnon kauniit ruskeavoittoiset sävyt tulevat hyvin esiin. Tuollaisena se syyssuo esittäytyy, ei mitään yletöntä väreilla remuamista vaan hillittyä vaatimattomuutta, ja tämä on tuotu sarjassa esimerkillisesti näytille. Värit näyttävät silmääni oikean luonnollisilta. Ihmisen olemassaolo näkyy kaikissa kuvissa. Neloskuva nousee sarjassa päällimmäiseksi, siinä on syvyyttä, miellyttävät sävyt ja pitkospuut suorastaan imaisevat katselijan mukaansa maisemaan.

  2. Juhani Hynynen

    Hyvä näkemys Tapiolla kokonaisuudessaankin mutta tuo nelonen on ehdoton suosikkini. Se on kuvattu ilmeisesti alhaalta läheltä pitkospuita ja siksi se ei ole ihan tavallinen kuva vaan poikkeaa normaali näkymästä. Noin se kannattaa ottaa kuvia eri korkeuksilta, joko ylempää tai alempaa kuin normaali katse.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *