5 vastausta artikkeliin ”Karhuja

 1. Ilkka Kokkonen

  Kiva karhusetti valittuna runsaasta saaliista. Ykkösessä seudun vanha valtias, nyt jo nelikymppinen Bodari, jota on kuvattu jo seitsenkymmenluvulla, jo silloin aikuisena. Saattavat jäädä tämän kesän kuvat viimeisiksi tästä yksilöstä.
  Sitten löytyy mukavia ilmeitä, pentuherttaisuutta ja harvinainen rähinäaction. Tällaisia, normaalista kuono-maassa-kiinni-syöden-tilanteesta poikkeavia hetkiä kuvaaja tuolla kyttää ja tilaisuuden tullen laukaisee. Paljon onnistuminen on kiinni tuuristakin, sillä tuolla kuvaaja on ”vanki” ja eläimet vapaita tekemään, mitä niitä huvittaa.
  Pitää laitella omiakin esille tuonnempana.

 2. Juuso Jonninen

  Kuvat ovat hienoja! Pidän eniten kakkoskuvasta. Siinä on karhulla mukava ilme. Viimeisen kuvan tilanteesta on minullakin omat kuvani vähän eri näkösuunnasta.

 3. Pirjo

  Hienoja otoksia. Sopiva rajaus ja kivoja lähikuvia.

  Omat kuvat vielä odottavat tikulla parempaa aikaa.. Harmi, että lammella karhu kävi uimassa vasta puolen yön jälkeen ja uiskenteli vastarannalla, jonne ei omalla kamerasysteemillä siinä valossa ylletä. Mutta olihan se mukavaa katsella.

 4. henrye

  Kiitos kommenteista. Kuvia tuli otettua paljon, joista suurin osa joutui roskiin. Onneksi jonkin verran tuli onnistuneitakin. Tällainen kuvaus oli uutta ja osittain keskittymiskykyä häiritsi uuden kuulapään kanssa painiminen. Siellä oli kopeissa mainiot kuvausalustat. Jos tietäisi jonkun, joka vastaavanlaisia metallipajassaan tekisi, voisi sillä olla käyttöä muuallakin (minne autolla pääsee, sen verran painoa).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *